Online leren voor IT Professionals en Eindgebruikers.

ictttrainingen.nl biedt één van grootste verzamelingen van (gespecialiseerde) ICT trainingen in Nederland. Hierdoor is het een perfecte partner voor organisaties met veel IT-ers. Eén loket voor alle trainingen. Met duidelijke (organisatiebrede) overzichten en voortgangsrapportages. En tot maar liefst 80% goedkoper in vergelijking tot klassieke trainingen.

Deze voordelen kan icttrainingen.nl bieden omdat alle trainingen 100% online worden gevolgd. Juist IT-mederwerkers hebben baat bij deze vorm van studeren. Met een rijke lesstof (online videos, praktijkvoorbeelden, proefexamens en live lab's) en de flexibliteit om te studeren waar en wanneer je maar wil. Bekijk onderstaande video voor meer details.

Top 5 Trainingen bij icttrainingen.nl

In 't kort

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo