Praktisch en Flexibel Studeren

Bij Studieplan kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. Het lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt je stap voor stap door de leerstof. Als cursist krijg je ook toegang tot Studieplan Online. Hier vind je o.a. informatie over externe- en Studieplan examens, maar ook gratis trainingen waarmee je minstens 2x sneller leert lezen en je geheugen verbetert. Hierdoor studeer je nog efficiënter en bereik je sneller de eindstreep. En na afloop kun je op Studieplan Online direct een certificaat aanvragen.

Top 5 Cursussen en Opleidingen bij Studieplan

In 't kort

Bij Studieplan bepaal je zelf wanneer je begint en waar en wanneer je studeert. En je studeert in het tempo dat bij jou en de omstandigheden past. Zo is je studie prima te combineren met je werk en privéleven. Studieplan bereidt ook voor op officiële landelijke examens.

Studiepakket 14 dagen op proef
Studieplan is overtuigd van de kwaliteit van haar lesmateriaal. Daarom ontvang je het studiepakket 14 dagen op proef. Bekijk het op je gemak en ontdek hoe studeren bij Studieplan je bevalt. Voldoet het pakket niet aan je verwachtingen, dan kun je het binnen die 14 dagen terugsturen. Geen probleem!

LOI logo