HAVO Maatschappijleer

‹ Terug

HAVO Maatschappijleer - NHA

Niveau:
HAVO
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 209

Ga naar HAVO Maatschappijleer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Haal het officiƫle staatsexamen HAVO Maatschappijleercomplete lesstof + examentraining Met welke argumenten noemen de Verenigde Naties Zwarte Piet in Nederland discriminerend? Welke partij levert de premier in Nederland? Hoe is de macht in Nederland verdeeld? Maatschappijleer geeft de antwoorden. De lessen van de cursus HAVO Maatschappijleer zijn volledig afgestemd op het staatsexamen. Zo ben je perfect voorbereid als je examen doet. Van extremisme op middelbare scholen tot de gevolgen van vergrijzing op de samenleving: alledaagse zaken worden minder alledaags als je meer weet van de achtergronden. Maatschappijleer behandelt de volgende onderwerpen: rechtsstaat; parlementaire democratie; verzorgingsstaat; pluriforme samenleving. Het college-examen is een mondeling examen.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.