Foundations of Android Security

‹ Terug

Foundations of Android Security - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Foundations of Android Security voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Android cursus leert u meer over de beveiliging van het Android besturingssysteem. Zo leert u als basis eerst de Android omgeving en architectuur kennen en de belangrijkste Android security functionaliteiten. Later in de cursus leert u veel voorkomende kwetsbaarheden kennen, als ook de meer geavanceerde test methodes om de beveiliging van Android nog beter te waarborgen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn SDK, Eclipse IDE en ADT, Android Studio IDE, Busybox, Pitfalls, Burp suite en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u bekend met de principes die nodig zijn om veilige Android applicaties te ontwikkelen.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die meer willen weten over het creƫren en implementeren van veilige applicaties gebaseerd op Android.Inhoud cursusDe cursus Foundations of Android Security bestaat uit verschillende lessen:Android Architecture, Protection, and Development Best PracticesAndroid Security Vulnerabilities, Testing, and Enterprise ConsiderationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo