Adobe Captivate 9

‹ Terug

Adobe Captivate 9 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Adobe Captivate 9 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Adobe cursus leer je de basisprincipes van Adobe Captivate 9 kennen. Zo leer je het ontwikkelen van een responsive project, thema's te gebruiken, gebruik te maken van de tijdlijn, het toevoegen van Multi-State objecten en te werken met SVG documenten.Later in deze cursus leer je hoe je de opnamefunctie kunt gebruiken, simulaties kunt maken en te werken demo's in Adobe Captivate 9. Naast deze onderwerpen krijg je ook te maken met het verbeteren van inhoud van media zoals animaties, video en audio en het gebruik van question pools.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn adding assets, effecten/animaties gebruiken, SCORM Cloud en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training ben je bekend met de basisfunctionaliteiten van Adobe Captivate 9.DoelgroepWebdesignerInhoud cursusHoofdstukken:Adobe Captivate 9: Getting StartedAdobe Captivate 9: Media and RecordingAdobe Captivate 9: Questions and PoolsAdobe Captivate 9: Publishing and ActionsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo