Fundamentals of Accessing Data with Spark

‹ Terug

Fundamentals of Accessing Data with Spark - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Fundamentals of Accessing Data with Spark voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Apache Spark is een analyse-engine voor het werken met big data dat bovenop Hadoop is gebouwd. Leer de basisbeginselen van Apache Spark en ontdek hoe het bewerkingen op gegevens mogelijk maakt met zowel zijn eigen bibliotheekmethoden als met SQL.Daarnaast ga je echte datasets analyseren met behulp van de DataFrame API-methoden. Je leert hoe je bewerkingen optimaliseert met behulp van gedeelde variabelen en hoe je gegevens uit meerdere DataFrames kunt combineren met joins.Tot slot leer je een Spark DataFrame te analyseren door het te behandelen alsof het een relationele databasetabel is en leer hoe je een weergave maakt vanuit een Spark DataFrame. Je leert ook SQL-query's uitvoeren en gegevens in Windows kunt definiëren en verkennen.Uw resultaatJe bent bekend met de fundamenten van Apache Spark en hoe je je data kunt analyseren met behulp van de DataFrame API-methoden.DoelgroepData-analist, DatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenAccessing Data with Spark: An Introduction to SparkAccessing Data with Spark: Data Analysis Using the Spark DataFrame APIAccessing Data with Spark: Data Analysis using Spark SQLMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo