Creating Mobile Apps with Appcelerator Titanium

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Creating Mobile Apps with Appcelerator Titanium
‹ Terug

Creating Mobile Apps with Appcelerator Titanium - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Creating Mobile Apps with Appcelerator Titanium voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maak je kennis met het ontwikkelen van mobiele applicaties met appcelerator Titanium. Je leert zowel de basis als geavanceerde functionaliteiten van Appcelerator Titanium. Denk hierbij aan het werken met UI controls, de verschillende manieren om data op te slaan en het debuggen van apps.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn configuratie Node.js, ontwikkelen van een data model, testen van de applicatie in iOS, XML en JSON data, implementatie animaties, camera API, iOS map kit en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding van de cursus ben je bekend met de belangrijkste functionaliteiten voor het ontwikkelen van mobiele applicacties met appcelerator Titanium.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenCreating Mobile Apps with Appcelerator TitaniumExploring the Advanced Features of Appcelerator TitaniumMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo