Excel 2010: VBA Basiskennis

‹ Terug

Excel 2010: VBA Basiskennis - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Excel 2010: VBA Basiskennis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Excel 2010 VBA training / cursus leert u uw werk in Excel te vereenvoudigen door gebruik te maken van Visual Basic. Met behulp van VBA voor Excel automatiseert u eenvoudig taken in Excel.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het maken van Macro's, formatteren van werkbladen, het maken van interactieve werkbladen, werken met meerdere werkbladen, berekeningen uitvoeren en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u in staat de basisfunctionaliteiten van VBA voor Excel toe te passes in een Excel 2010 omgeving.DoelgroepDeze training is bedoeld voor ervaren Excel 2010 gebruikers die meer willen leren over het gebruik van VBA voor Excel.Inhoud cursusDe training / cursus Excel 2010: VBA Basiskennis is opgebouwd uit verschillende lessen:Developing MacrosFormatting Worksheets Using MacrosCreating an Interactive WorksheetWorking with Multiple WorksheetsPerforming CalculationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo