Expression Blend Development

‹ Terug

Expression Blend Development - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Expression Blend Development voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Expression Blend training / cursus leert u de basis van Expression Blend en Expression Suite kennen. Daarnaast gaat de training dieper in op Behaviors & VSM als ook de Storyboard & Sketchflow.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis als ook de uitgebreidere kennis die nodig is om te programmeren voor Expression Blend.DoelgroepMicrosoft Software developers met een focus op Expression Blend Development.Inhoud cursusMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo