Fundamentals of Scala

‹ Terug

Fundamentals of Scala - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
13
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Scala voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Scala cursus maakt u kennis met de basisprincipes en functionaliteiten van de programmeertaal Scala. U krijgt een introductie van Scala, hoe u gebruik kunt maken van de bibliotheek, gebruiken van pattern matching, Java interoperability en concurrency. Tenslotte maakt u kennis met sbt, dependencies, ensime en scala.js.Uw resultaatNa succesvolle afronding van de cursus bent u bekend met de basisprincipes en functionaliteiten van de programmeertaal Scala.DoelgroepWebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenScala IntroductionScala Functional Programming and CollectionsScala Pattern Matching, Interoperability, and ConcurrencyScala ToolingScala Expressions and Parallel ComputationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo