MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp

‹ Terug

MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 540

Ga naar MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Is het jouw ambitie om te werken met jongeren als ambulant begeleider of opvoedhulp? Dan is deze opleiding iets voor jou. Tijdens dit keuzedeel leer jij jongeren begeleiden, zowel individueel als in een groep. Je leert belangrijke vaardigheden, zoals samenwerken met andere professionals, en hoe je zelf een zorgplan kan opstellen. De opleiding Jeugd- en opvoedhulp is bovendien de perfecte keuze voor als je wilt doorstromen naar een gerelateerde hbo-opleiding. Zo kan jij later aan de slag in het passend onderwijs, een LVB-groep, orthopedagogische instellingen of een jongerencentrum. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv!

Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp van het NTI:

  • In 6 maanden af te ronden
  • Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding
  • Haal een officieel mbo-certificaat
  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)