Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (exam 70-345)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (exam 70-345)
‹ Terug

Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (exam 70-345) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
23
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (exam 70-345) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Microsoft Exchange Server cursus leert u het ontwerpen en implementeren van een Exchange Server 2016 messaging omgeving. U leert hoe u onder andere een migratie uitvoert vanuit een oudere versie van Exchange naar Exchange Server 2016. Naast dat krijgt u tevens een aantal best practices die u kunnen helpen om de uitrol van Exchange Server te optimaliseren.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn planning, herstelmogelijkheden, security, migratie en federation en nog veel meer.Uw resultaatIn deze Microsoft Exchange Server cursus leert u het ontwerpen en implementeren van een Exchange Server 2016 messaging omgeving. U leert hoe u onder andere een migratie uitvoert vanuit een oudere versie van Exchange naar Exchange Server 2016. Naast dat krijgt u tevens een aantal best practices die u kunnen helpen om de uitrol van Exchange Server te optimaliseren.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn planning, herstelmogelijkheden, security, migratie en federation en nog veel meer.DoelgroepNetwerkbeheerderInhoud cursusHoofdstukkenPlanning for and Deploying Mailbox ServersCollaboration in Exchange 2016Recovery Strategies And Client Access Services Security StrategiesDesign and Secure Remote Access and Multiple Namespaces SolutionsUnderstanding Mailflow and AuditingMessage Courses ManagementExchange 2016 Migration, Federation, and SharingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo