Cursus Office

‹ Terug

Cursus Office - NHA

Niveau:
Computer
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Cursus Office voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Volg de praktische cursus Office bij NHA Outlook, Word, Excel, PowerPoint? Wil je snel wegwijs worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met de succesvolle en praktische cursus Office leer je snel alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket. Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren in spreadsheets en presentaties maken. Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programma?s? De cursus Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken. Zodat je zelf efficiĆ«nter en makkelijker werkt met Office. Tijdwinst De mogelijkheden van Office zijn eindeloos. Na het afronden van de cursus Office merk je dat werken met de computer veel eenvoudiger gaat en je boekt al snel flinke tijdwinst. Zeven onderdelen In deze heldere en toegankelijke computercursus leer je stapsgewijs in je eigen tempo de mogelijkheden van veelgebruikte Office-programma?s zoals Word en Excel kennen. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: Word (tekst); Publisher (opmaak); Excel (spreadsheets); Access (database); Powerpoint (presentaties); Outlook (e-mail beheer); OneNote (notitieprogramma). Liever losse programma's als toegewijde cursus volgen? Kies dan bijvoorbeeld Excel of Word. Of kies voor de cursus Office 365. Cursus Office staat goed op je cv Duizenden cursisten gingen je al voor en beleven dagelijks plezier aan de kennis die zij in deze cursus opdeden. Werkgevers hechten belang aan goede en actuele kennis van Office. Het behalen van het diploma of getuigschrift is dan ook beslist een pre wanneer je solliciteert. Vul nu je cv aan met de cursus MS Office en vergroot je carriĆØrekansen.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.