COBIT 5 Foundation

‹ Terug

COBIT 5 Foundation - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar COBIT 5 Foundation voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maakt u kennis met Cobit 5.0. COBIT (Control Objectives for Information and related Technology) biedt een structuur voor het inrichten van IT Governance en de daarmee samenhangende ICT organisatie en architectuur. U leert onder andere de COBIT 5 principes en holistic integratie. Tenslotte maakt u kennis met de verschillende concepten die nodig zijn om COBIT 5 succesvol te implementeren.Uw resultaatNa succesvolle afronding bent u bekend met Cobit 5.0 en bent u optimaal voorbereid op het COBIT 5 Foundation examen.DoelgroepSysteembeheerder, Projectmanager, ManagerInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to COBIT 5COBIT 5 Principles and ImplementationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo