Agile Software Testing

‹ Terug

Agile Software Testing - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Agile Software Testing voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Agile training / cursus maakt u kennis met de verschillende agile methodieken. U leert onder andere de verschillende Agile testtechnieken en hoe u deze technieken kunt toepassen in Agile projecten. Tenslotte maakt u kennis met het beheer, de communicatie en configuratietools die beschikbaar zijn voor Agile testers. De lesstof van deze cursus ligt in lijn met het Agile Tester Foundation Extension certificerings (CTFL-AT) examen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Agile Manifesto, XP, Scrum, TDD, black box testing technieken en nog veel meer.Uw resultaatU bent bekend met de principes van Agile software testing en hoe u Agile testtechnieken kunt toepassen in Agile projecten.DoelgroepOntwikkelaars / projectmanagers die willen weten hoe met Agile software getest kan worden en deze kunt toepassen binnen Agile projecten.Inhoud cursusDe training / cursus Agile Software Testing is opgebouwd uit verschillende lessen:Agile Software Testing: Methodologies and Testing ApproachesAgile Software Testing: Techniques and ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo