Cursus Catalaans

‹ Terug

Cursus Catalaans - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 169

Ga naar Cursus Catalaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je de taal van Catalunya leren? Volg de cursus Catalaans Oorspronkelijk was Catalaans de taal van de Spaanse streek Cataloniƫ. Tegenwoordig kun je ook in verschillende andere regio?s met Catalaans uit de voeten. De Spaanse regio Cataloniƫ, in het Spaans Catalunya genoemd, heeft Barcelona als cultureel en economisch middelpunt. Het Catalaans is de taal van deze streek. Johan Cruijff wist er, op zijn manier, wel raad mee. Catalaans is een Romaanse taal, verwant aan het Spaans en het Frans. Catalaans wordt ook gesproken op Mallorca, Menorca en Ibiza, in het staatje Andorra en in het uiterste zuiden van Frankrijk. Catalaans leren is dus voor meerdere regio's handig. Catalaans lijkt sterk op Spaans, maar er zijn ook duidelijke verschillen. Zo verschilt vooral de uitspraak flink. In de taalcursus Catalaans leer je ook over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je de prachtige streek bezoekt. Zakenreis De cursus Catalaans is een goede keuze wanneer Cataloniƫ en Barcelona je favoriete reisbestemmingen zijn. Maar ook wanneer je beroepsmatig met Catalaanse bedrijven te maken krijgt. Deze compacte taalopleiding is een prima basis. Zo werkt studeren bij NHA

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.