Developing with Kendo UI

‹ Terug

Developing with Kendo UI - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Developing with Kendo UI voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Kendo training/cursus maakt u kennis met de basisfunctionaliteiten die Kendo UI te bieden heeft. U krijgt te maken met de installatie van Kendo UI en de functies die daarbij horen. Kendo UI is een applicatie framework dat gebruikt wordt voor het bouwen van HTML5 en JavaScript apps. Daarnaast wordt in de cursus het gebruik met ASP.NET en MVC in Kendo UI uitgelegd.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Kendo UI FX library, DataViz, Kendo ComboBox, Kendo Splitter HTML helper, API NavBar, API ListView en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisfunctionaliteiten van Kendo UI.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die Kendo UI willen gebruiken voor de ontwikkeling van hun website of app.Inhoud cursusDe training / cursus Developing with Kendo UI is opgebouwd uit verschillende lessen:Kendo UI: Installation and OverviewKendo UI: HTML Helpers for ASP.NET MVCKendo UI: Mobile APIMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo