Adobe Illustrator CC

‹ Terug

Adobe Illustrator CC - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Adobe Illustrator CC voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe cursus / training leert u de basisfunctionaliteiten van Adobe Illustrator CC kennen. Zo gaat u nieuwe bestanden aanmaken, aan de slag met die bestanden, groeperen en sorteren, navigeren, wissen, de belangrijkste opties en technieken van Illustrator, effecten toevoegen en aanpassen. Aan het einde van de training maakt u kennis met de meer geavanceerde technieken van Illustrator CC.Uw resultaatNa het volgen van deze Adobe cursus bent u bekend met de belangrijkste functionaliteiten die Adobe Illustrator CC te bieden geeft.DoelgroepDeze cursus is met name bedoeld voor ontwerpers, uitgevers, pre-press professionals, marketing communicatie professionals en/of anderen die Illustrator willen gebruiken om illustraties, logo's, advertenties of andere grafische documenten willen ontwikkelen.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Illustrator CC is opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe Illustrator CC FundamentalsAdobe Illustrator CC Tools and TechniquesAdobe Illustrator CC Modifying with EffectsAdobe Illustrator CC Advanced Tools and EffectsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo