DevOps with Ansible and SaltStack

‹ Terug

DevOps with Ansible and SaltStack - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 329

Ga naar DevOps with Ansible and SaltStack voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online DevOps training leer je meer over Ansible en SaltStack. Ga aan de slag met de de basisprincipes en functies evenals de beschikbare installatiemethoden van Ansible en SaltStack voor DevOps.Verder krijg je meer inzicht in de basisprincipes van Ansible-playbooks en verschillende manieren om Ansible te testen. Ook staan we stil bij de Ansible-functies zoals Ansible Vault, modules, plug-ins, filters, patronen en opdrachtregelprogramma's.Tot slot leer je meer over het configureren van Salt master en Salt minion files en het werken met componenten zoals Grains, YAML en Jinja. Wat ook ter sprake zal komen is het proces van externe uitvoering, inclusief het uitvoeren van opdrachten en het gebruik van modules op minions.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten en mogelijkheden van Ansible en SaltStack.DoelgroepNetwerkbeheerder, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenDevOps with Ansible: OverviewDevOps with Ansible: Introduction to Playbooks and TestingDevOps with Ansible: Working with Ansible FeaturesDevOps with Saltstack: OverviewDevOps with Saltstack: Configuration and ComponentsDevOps with Saltstack: Remote Execution & State SystemMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo