C++ Programming

‹ Terug

C++ Programming - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar C++ Programming voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online programmeer cursus leer je meer over C++. Je gaat aan de slag met het opzetten van een ontwikkelomgeving en ontdekt de fundamenten van C++ zoals structuur, I/O streams, header en source files.De cursus staat stil bij data types in C++ en het gebruik van flow control om programma's te beheren. Je leert omgaan met exceptions en namespaces in C++.Tot slot leer je hoe je containers en templates gebruikt en hoe je op een juiste manier use classes definieert.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn modifiers, operators, custom functies, het gebruik van strings, custom classes, encapsulation, inheritance, Standard Library algoritmes en operations zoals sorting en merging en nog veel meer.Uw resultaatJe kent de fundamenten van C++ en je kunt programmeren met c++.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenFundamentals of C++ ProgrammingData Types, Modifiers, Operators, and Flow ControlFunctions, References, Exceptions Strings & NamespacesC++ ClassesC++ Templates and ContainersClasses, Functions, and Object-oriented ProgrammingC++ Standard Template Library Algorithms and OperationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo