CompTIA Project+ (exam PK0-004)

‹ Terug

CompTIA Project+ (exam PK0-004) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar CompTIA Project+ (exam PK0-004) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Tijdens deze CompTIA Project+ cursus maakt u kennis met de basisbegrippen van onder andere het beheren en leiden van projecten. U leert welke projectmanagement informatie u nodig heeft om zo goed mogelijk een project te beheren in uw organisatie. Ook komt een stukje risico planning aan bod en leert u meer over het documenteren van het plannen van een project. Tenslotte maakt u kennis met de Agile methodiek. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn adaptive life cycles, scope, RACI matrix, SWOT, SCRUM en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding bent u bekend met de basisbegrippen van het beheren en leiden van projecten. U bent in staat om een project goed te sturen en tot een succes te brengen. Tevens bent u optimaal voorbereid op het CompTIA Project+ examen.DoelgroepProjectmanagerInhoud cursusHoofdstukkenProject Selection and InitiationScope, Schedule and Cost PlanningResource and Risk PlanningCommunication, Changes, and DocumentationControlling Project Work and ClosingPlanning and Controlling the Project ScheduleProject Management Practical ExercisesQuality and Procurement PlanningMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo