Cursus Duits Beginners + Gevorderden

‹ Terug

Cursus Duits Beginners + Gevorderden - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Nederlands
Duur:
15
Lesgeld per termijn:
€ 269

Ga naar Cursus Duits Beginners + Gevorderden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Beter communiceren in de Duitse taal? Volg de cursus Duits Een gesprek voeren tijdens een vakantie in Duitsland? Je skileraar beter begrijpen? De krant kunnen lezen die op je Berlijnse hotelkamer ligt? Ach so? Met de cursus Duits is het geen enkel probleem.?Guten Tag. Wie geht?s?? De Duitse taal leren is veelal redelijk gemakkelijk als je voldoende interesse hebt in de taal. Dat is fijn, want Duits is erg belangrijk voor ons. Ons buurland is een belangrijke handelspartner en veel bedrijven onderhouden intensieve relaties met Duitse ondernemingen. Bovendien is ons land een geliefde vakantiebestemming voor Duitsers en zelf reizen we ook vaak naar - of door? Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Duits leren via NHA? Dan kies je een cursus waar je de rest van je leven iets aan hebt. De complete Duits cursus Wil je goed Duits leren spreken en wil je beginnen bij de ultieme basis? Kies dan voor deze complete cursus, welke bestaat uit de module Beginnersén Gevorderden voor een extra scherpe prijs. Wil je alleenéén van de twee losse modules volgen? Dat kan ook. Kies dan Duits voor Beginners of Duits voor Gevorderden.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.