Agile Project Management (AgilePM)

‹ Terug

Agile Project Management (AgilePM) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 375

Ga naar Agile Project Management (AgilePM) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Agile training / cursus leert u de basis rondom Agile Project Management?. U leert specifiek de Agile methodiek toe te passen in een projectgeoriënteerde werkomgeving. Zo heeft u in een vroeg stadium van een project inzicht in kosten, tijd en kwaliteit en kunt u waar nodig bijsturen. Daarnaast leert u ook welke verschillende managementstijlen nodig zijn om succesvolle Agile projecten op te kunnen zetten (in vergelijking met 'traditionele' projecten).Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de juiste voorbereidingen treffen voor de Agile methodiek, het Agile projectmanagement proces, communicatie, Agile control, Agile planning, tijdsbeheersing, functies & verantwoordelijkheden en nog veel meer.Uw resultaatU bent bekend met de principes van de methodiek Agile en kunt deze toepassen in een projectgeoriënteerde werkomgeving. Tevens bent u voorbereid op het AgilePM® Foundation examen.DoelgroepDeze training is bedoeld voor zowel de ervaren als de beginnende projectmanager die zich de Agile methodiek wil aanleren.Inhoud cursusDe training / cursus Agile Project Management? (AgilePM) is opgebouwd uit verschillende lessen:Introduction to AgileRoles and ResponsibilitiesPreparing for AgileProcess and ProductsCommunicationsPriorisation, Timeboxing, Control and RiskRequirements, Estimating, Measurement, Quality and PlanningExam TechniqueExamen SimulatorMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo