‹ Terug

Populaire Autotechniek - NHA

Niveau:
Techniek
Duur:
9
Lesgeld totaal:
€ 243,00

Ga naar Populaire Autotechniek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer auto's van binnen en van buiten kennen met Populaire Autotechniek Hoe werkt een auto precies? Wil je een auto voortaan zelf onderhouden? Van nieuwe bougies tot remblokken en olie verversen: de rekening van de garage in een oogopslag controleren? Volg de cursus Populaire Autotechniek. Wat zit er onder de motorkap? Zuigers, geleiders, chips en nog veel meer. Een moderne auto herbergt een brok technologie. Valt daar eigenlijk nog wel aan te sleutelen? Van oldtimers tot de modernste auto's. De cursus Populaire Autotechniek leert je hoe auto's werken. Van Saab tot BMW en van Jaguar tot Fiat. Weet wat het verband is tussen motorinhoud en vermogen. Vervang een uitlaat of een remschijf. Zelf sleutelen is binnen handbereik. Auto's repareren In de cursus Populaire Autotechniek leer je over onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Remschijven vervangen, de koppeling repareren, het koelsysteem bijvullen... De cursus maakt je stapsgewijs vertrouwd met de auto: van de werking van de motor tot het elektrische systeem en van de aandrijving tot de carrosserie. Voer reparaties voortaan zelf uit. Je leert welke gereedschappen je nodig hebt en hoe je zo efficiƫnt en veilig mogelijk werkt. Een kostenbesparende hobby In het ideale geval betaalt de cursus Populaire Autotechniek zichzelf terug. Hoe dat werkt? een goed onderhouden auto brengt bij verkoop meer op; zelf uitgevoerde reparaties besparen garagekosten; bij aanschaf van een occasion weet je nauwkeuriger de waarde te bepalen en de staat van de auto vast te stellen.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.

https: