Core Concepts ? IT Security

‹ Terug

Core Concepts ? IT Security - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
24
Lesgeld per termijn:
€ 1479

Ga naar Core Concepts ? IT Security voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze EC-Council cursus die gericht is op het begrijpen van de belangrijkste IT Security concepten leer je de basis van IT Security kennen zodat je over de inhoudelijke kennis van het TCP/IP protocol beschikt. Deze cursus is tevens geschikt als voorkennis voor de Certified Ethical Hacker (CEH) training. In deze cursus maak je tevens kennis met belangrijke UNIX en Linux vaardigheden die jou uniek maakt ten opzichte van veel professionals die een focus op Windows hebben.Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware. Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afronding van deze cursus ben je bekend met de belangrijkste vaardigheden die komen kijken bij een solide basis in de IT security. Tevens ben je voorbereidt op het Core Concepts ? IT Security examen.DoelgroepDeze cursus is voor iedereen die een carrière als IT security specialist wilt starten.Inhoud cursusHoofdstukkenModule 1: Introduction To Required Skills For SecurityModule 2: Introduction & OverviewModule 3: UNIX/LinuxModule 4: Introducing LinuxModule 5: Overview of Virtual MachinesModule 6: Introduction to Vulnerability AssessmentModule 7: Introduction to the Hacking ProcessModule 8: Challenges of Staying CurrentMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo