Basiskennis van RFID

‹ Terug

Basiskennis van RFID - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 119

Ga naar Basiskennis van RFID voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze RFID training / cursus leert u de basis van RFID kennen. U leert wat RFID precies is en u leert hoe u RFID kunt gebruiken in verschillende bedrijfsomgevingen en situaties.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn RIFD in een EPCglobal netwerk, RFID als bedrijfsoplossing, de uitrol van RFID, RFID voor supply chain management, retail management, payment management en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de technologie rondom RFID.DoelgroepDeze training is bedoeld voor iedereen die werkt of wil gaan werken met RFID.Inhoud cursusDe training / cursus Basiskennis van RFID is opgebouwd uit verschillende lessen:RFID Technology and Business ApplicationsRFID Applications ManagementMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo