Developing Android Applications

‹ Terug

Developing Android Applications - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
11
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Developing Android Applications voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Android development training leer je meer over het ontwikkelen van Android-apps. Ga aan de slag met Android en Android Studio en ontdek hoe je jouw eerste Android-app kunt maken.Vervolgens leer je meer over hoe je de structuurelementen van apps en de basisprincipes van app-opmaak. Ook staat de training stil bij XML in Android Studio, Android-app-lay-out en lay-out wijzigingstechnieken.Ga aan de slag met hoe je een interactieve app kunt maken beginnend van lay-out tot Java-codering. Tot slot staat de training stil bij defensieve programmering en beveiliging in Android, debuggen, testen, Logcat en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met hoe je een interactieve Android-app kunt ontwikkelen van lay-out tot Java-codering.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenDeveloping Android Applications: IntroductionDeveloping Android Applications: App Structure and FormattingDeveloping Android Applications: App LayoutDeveloping Android Applications: Creating an App with JavaDeveloping Android Applications: Activities, Connectivity, and ServicesDeveloping Android Applications: Defensive Programming and SecurityDeveloping Android Applications: Debugging and TestingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo