Google Cloud Architect

‹ Terug

Google Cloud Architect - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 499

Ga naar Google Cloud Architect voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Google Cloud Architect training behandelen we alle facetten van het certificaat: Professional Cloud Architect . Een professional cloud architect stelt organisaties in staat gebruik te maken van Google Cloud-technologie├źn.Met een goed begrip van de cloud architectuur en het Google Cloud Platform kan je robuuste, veilige, schaalbare, hoog beschikbare en dynamische oplossingen ontwerpen en ontwikkelen om zakelijke doelstellingen te bereiken.De training demonstreert het volgende:Ontwerp en plan een cloud architectuuroplossing;Beheer en verstrek de infrastructuur van de cloud oplossing;Ontwerp voor beveiliging en compliance;Analyseer en optimaliseer technische en bedrijfsprocessen;Beheer van implementaties van cloud architectuur;Zorgen voor betrouwbaarheid van oplossingen en bewerkingen.Uw resultaatJe weet hoe je applicaties op het google cloud platform kunt implementeren, deployen, migreren en onderhouden. Tevens behandelt deze cursus de facetten van het certificaat: Professional Cloud Architect.DoelgroepNetwerkbeheerder, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Cloud BasicsGoogle Cloud DesignGoogle Cloud Network ComponentsGoogle Cloud Web Applications and Name ResolutionGoogle Cloud Data StorageGoogle Cloud Virtual Machine DeploymentGoogle Cloud Virtual Machine ConfigurationCloud Identity ManagementGoogle Cloud Programmatic AccessCloud Solution Management & TestingGoogle Cloud TroubleshootingCLI Cloud Resource ManagementMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo