Docker for Java Microservices

‹ Terug

Docker for Java Microservices - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Docker for Java Microservices voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Docker training leer je meer over Docker in combinatie met Java en REST. De training begint met de concepten en mogelijkheden van Docker container, vervolgens leer je hoe je containers kunt bouwen voor microservices.Ga aan de slag met het implementeren van applicatie images met stack service en het beheren van applicaties en microservices door gebruik te maken van verschillende componenten van Docker.Tot slot staan we stil bij Docker Compose en hoe je data en microservices kunt beheren. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn cluster management, container automation, Ansible, en microservices deployment.Uw resultaatJe bent bekend met Docker in combinatie met REST en Java. Daarnaast weet je de verschillende componenten te gebruiken van Docker voor het beheren van applicaties en microservices.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenDocker for Java Microservices: Working with Docker ComponentsDocker for Java Microservices: Managing Microservices on Docker Using ComposeDocker for Java Microservices: Containerize MicroservicesDocker for Java Microservices: Scaling Up and Managing MicroservicesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo