Exploring Security Trends

‹ Terug

Exploring Security Trends - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 99

Ga naar Exploring Security Trends voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Security trends training leer je meer over de veel voorkomende bedreigingen voor je organisatie.Je leert welke mogelijke bronnen van inbreuk op de beveiliging, zoals mobiele apparaten en IoT-apparaten zijn.Deze cursus behandelt ook hoe gemeenschappelijke dreigingsbronnen daadwerkelijk worden uitgebuit. Je leert over social engineering, exploitkits, ransomware en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de veel voorkomende bedreigingen en hun beperkende factoren.DoelgroepManager, Securityspecialist, TeamleiderInhoud cursusHoofdstukkenAttack Vectors and MitigationsVulnerabilities and ExploitsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo