Express 4.x Fundamentals

‹ Terug

Express 4.x Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Express 4.x Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Express 4.x training leer je meer over het Express Framework.Er wordt gebruik gemaakt van de express-generator en een simpele Express NodeJS web app. Tevens zullen we stilstaan bij het Express Middleware en hoe je dit kunt inzetten.Andere onderwerpen die behandeld worden zijn, router.METHOD, Jade, Express App Request API en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden van deze training ben je in staat om het Express Framework te gebruiken.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to ExpressUsing Express and Express MiddlewareMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo