Fundamentals of DevOps

‹ Terug

Fundamentals of DevOps - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of DevOps voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus leer je de basis van DevOps kennen. Zo leer je de belangrijkste eigenschappen van een DevOps gestructureerde organisatie en leer je hoe je om moet gaan met software assests, services, devices en de aanpak van het deployment binnen het DevOps process. Aan het einde van deze cursus leer je meer over de test processen binnen DevOps.Uw resultaatNa afloop van deze cursus ben je bekend met de basisprincipes van DevOps binnen een organisatie.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukken:DevOps Methodologies and DevelopmentDevOps Management and CapabilitiesDevOps Testing and DeliveryMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo