Delivering Continuous Value with Visual Studio Application Lifestyle Management (exam 70-498)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Delivering Continuous Value with Visual Studio Application Lifestyle Management (exam 70-498)
‹ Terug

Delivering Continuous Value with Visual Studio Application Lifestyle Management (exam 70-498) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 199
In deze online Visual Studio training leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van Visual Studio Application Lifecycle Management. Je leert hoe cycle times kunt optimaliseren, hoe je kwaliteit kunt verbeteren, hoe je verspilling kunt tegen gaan, maar waar het natuurlijk om draait is het continue verbeteren van het ontwikkelproces.Vervolgens gaan we dieper in op de integratie van Application Lifecycle Management met Agile en Waterfall methodiek en de implementatie van het Microsoft Solutions Framework om het Capability Maturity Model Integration (CMMI) proces te verbeteren.Je leert ook technieken en voorbeelden op het gebied van software iteratie ondersteund door de tools van Visual Studio, waarbij er gebruik wordt gemaakt van dynamische project ontwikkelplannen.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn testtechnieken, DevOps, IntelliTrace, VS/TFS , UI storyboarding en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden ben je bekend me Software Application Development Lifecycle, Application Lifecycle Management en ben je optimaal voorbereid voor het Microsoft examen 70-498. Dit examen is tevens onderdeel van het MCSD App Builder.Let op: Het examen is per 31 december 2018 niet meer te behalen. DoelgroepSoftwareontwikkelaar, TesterInhoud cursusHoofdstukkenDefining Effective End-to-end SDLC PracticesDefine the ALM ProcessDevelop Customer Quality with High ValueDefine End Value for Software IterationsIntegrate Development and Operations (DevOps)Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo