‹ Terug

Het verzorgen van je paard - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Thuisstudie
Duur:
12 Maanden
Lesgeld per termijn:
€ 21,67
Lesgeld totaal:
€ 260,04
Aanbieding:
50%

Ga naar Het verzorgen van je paard voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je een verzorgpaard of bezit je net een eigen paard of pony en wil je deze met alle liefde leren verzorgen? Start dan met de NTI-cursus Het verzorgen van je paard! Je leert diverse handelingen zoals longeren en geleiden, maar je leert ook over de karakters van verschillende rassen en de anatomie van dit edele dier. Aan het eind van de cursus weet je precies hoe je met paarden om moet gaan en kun je deze kennis gebruiken om een goede band te scheppen met je paard. Ook als je manegehouder of paardrijinstructeur wilt worden, is deze cursus een goede opstap. Daarom kies je voor Het verzorgen van je paard van het NTI: Met gratis borstelset Beste prijs-kwaliteitverhouding Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)