Automation Design & Robotics

‹ Terug

Automation Design & Robotics - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
1
Lesgeld per termijn:
€ 99

Ga naar Automation Design & Robotics voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Data science wordt vandaag de dag gebruikt op vele vlakken waaronder automatisering en robotics.In deze cursus ga je dan ook aan de slag met de verschillende toepassingen en het gebruik van data science tools evenals de voordelen en uitdagingen van een deployment.Enkele onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn de taken en processen die het best geschikt zijn voor automatisering, het Automation design-principe en hoe moderne robotica en AI-ontwerpen worden toegepast.Uw resultaatJe bent bekend met de verschillende toepassingen en het gebruik van data science tools.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenAutomation Design & RoboticsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo