Data Warehousing with Azure

‹ Terug

Data Warehousing with Azure - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 329

Ga naar Data Warehousing with Azure voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Azure training leer je meer over data warehousing met Azure. Zo leer je meer over de fundamenten van data warehousing en de essentiële architecturen en componenten die worden geïmplementeerd om gegevens te beheren. Vervolgens leer je meer over de praktische implementatie van Azure SQL Data Warehouse.Verder kom je erachter hoe je ELT-benaderingen voor het extraheren van belastingen en het transformeren van gegevens kunt ontwerpen, modelleren en toepassen. Daarnaast ontdek je hoe je SQL Data Warehouse-objecten maakt en gebruikt en werk je met T-SQL om tabellen met verschillende categorieën te implementeren.Tot slot leer je hoe je Azure Analysis Services en Power BI kunt gebruiken om rapporten voor te bereiden die kunnen worden gebruikt om gegevens in SQL Data Warehouse en Azure Data Lake te analyseren. Ook ga je aan de slag met de fundamenten van data lakes en benaderingen voor het bouwen en gebruiken van data lakes.Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn Gen1- en Gen2-implementatiemethoden, de geavanceerde functies van Azure Data Lakes en nog veel meer.Uw resultaatJe weet hoe je een Azure SQL Data Warehouse kunt implementeren en hoe je je Azure Data Lake kunt analyseren.DoelgroepData-analist, DatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenData Warehousing with Azure: Architecture & Modeling TechniquesData Warehousing with Azure: Implementing Azure SQL Data WarehouseData Warehousing with Azure: Working with SQL Data Warehouse ObjectsData Warehousing with Azure: Analytics and ReportingData Warehousing with Azure: Data Lake Implementation Using AzureData Warehousing with Azure: Managing Azure Data LakeMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo