Fundamentals of IBM Sametime Connect 9

‹ Terug

Fundamentals of IBM Sametime Connect 9 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of IBM Sametime Connect 9 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Sametime Connect 9 eindgebruikers cursus van IBM leer je de functionaliteiten kennen van de applicatie.Ga aan de slag met de Interface, het gebruik van de chattool en contacttool. Tenslotte organiseer je jouw eigen meeting of host een meeting en uiteraard ga je aan de slag met de instellingen.Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn groepsgesprekken, delen van bestanden, maak kamers aan en deel je werkplek en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten van IBM Sametime Connect 9.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenIBM Sametime Connect 9: The Sametime InterfaceIBM Sametime Connect 9: Using the Chat ToolsIBM Sametime Connect 9: Using the Contact ToolsIBM Sametime Connect 9: Organizing & Hosting MeetingsIBM Sametime Connect 9: Configuring Sametime ConnectMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo