Apache Cordova

‹ Terug

Apache Cordova - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache Cordova voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Cordova training / cursus leert u de basis en geavanceerde mogelijkheden van Cordova kennen. Cordova kan u helpen bij het creƫren van mobiele apps. Zo leert u de achtergrond, de belangrijkste functies en de installatie van Cordova kennen. In het vervolg van deze cursus leert u te werken met de native API plugins en maakt u kennis met de geavanceerde Cordova CLI commando's en diverse manieren om data op te slaan.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Node.js, Android SDK, IntelliJ, 9-patch PNG guide, Plugman, API en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van Apache Cordova.DoelgroepDe cursus is bedoel voor webdesigners of anderen die mobiele apps willen maken door gebruik te maken van Cordova.Inhoud cursusDe training / cursus Apache Cordova is opgebouwd uit verschillende lessen:Apache Cordova: Exploring the Basic FeaturesApache Cordova: Exploring the Advanced FeaturesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo