Generic Design and Modeling Databases

‹ Terug

Generic Design and Modeling Databases - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Generic Design and Modeling Databases voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus leer je hoe je een database kunt ontwerpen. Je leert de vereisten van een database, hoe je kunt analyseren en over conceptuele ontwerpfases.Onderwerpen die aan bod komen zijn het maken van tabellen, het selecteren van kolommen en specificaties, het bepalen van indexen & weergaven, ERD, BCNF, DBMS, Hash & Bitmap Indexes en nog veel meer.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met het ontwerpen van relationele databases.DoelgroepDatabasebeheerderInhoud cursusHoofdstukkenGeneric Design and Modeling Databases: Concepts and Conceptual DesignGeneric Design and Modeling Databases: Logical and Physical DesignMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo