Adobe Premiere Pro CC 2015

‹ Terug

Adobe Premiere Pro CC 2015 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Adobe Premiere Pro CC 2015 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe cursus / training maakt u kennis met de basisprincipes van Adobe Premiere Pro CC 2015. U leert onder andere het gebruik van de interface en de nieuwe functionaliteiten. Daarnaast krijgt u een introductie over de verschillende panelen en hoe u om kunt gaan met het maken van effecten.Later in de cursus maakt u kennis met de basisprincipes van het creëren van films en applicatie uitbreidingen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn CC libraries, lumetric color, jump cuts, markers panel, clips en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u bekend met de verschillende mogelijkheden van Adobe Premiere Pro CC 2015.DoelgroepIT professionals die geïnteresseerd zijn in de verschillende tools, technieken en opties van Adobe Premiere Pro CC 2015.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Premiere Pro CC 2015 is opgebouwd uit de volgende lessen:Adobe Premiere Pro CC 2015 FundamentalsAdobe Premiere Pro CC 2015 Panels and EffectsAdobe Premiere Pro CC 2015 Movies and Application ExtensibilityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo