C++ 11 Programming Essentials

‹ Terug

C++ 11 Programming Essentials - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
10
Lesgeld per termijn:
€ 189

Ga naar C++ 11 Programming Essentials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze C++ training / cursus leert u te programmeren op basis van de programmeertaal C++. U leert met name de basis van de laatste C++11 release. Deze basis bevat onder andere containers, data structures, data types, lambda expressions, iterators, functions, de meest gebruikte boost libraries en nog veel meer. Maar dat is niet alles. De cursus gaat ook alvast in op de geplande veranderingen die van toepassing zijn voor de C++14 standaard.Uw resultaatU kunt zelfstandig programmeren met C++ 11.DoelgroepOntwikkelaars die willen ontwikkelen op basis van de programmeertaal C++11 en tevens alvast kennis willen maken met C++14.Inhoud cursusDe C++ training / cursus bestaat uit onderstaande lessen:C++11: Programming FundamentalsC++11: Programming TechniquesC++11: Programming with BoostC++11: Advanced Techniques and C++14 PreviewMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo