Certified Information Security Manager (CISM) - 2018

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Certified Information Security Manager (CISM) - 2018
‹ Terug

Certified Information Security Manager (CISM) - 2018 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Certified Information Security Manager (CISM) - 2018 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online CISM training leer je als IT security manager de verschillende kennisdomeinen van de Certified Information Security Manager (CISM) certificering kennen. Na het volgen van deze training ben je optimaal voorbereid op het CISM examen.De CISM certificering is gericht op IT managers die verantwoordelijk zijn voor het IT security management binnen hun organisatie. De nadruk ligt dan ook op het ontwerpen, plannen, managen en auditen van de IT security processen binnen een organisatie.Er is uitgebreid aandacht voor alle 4 CISM kennisdomeinen:Domein 1 ? Information Security GovernanceDomein 2 ? Information Risk ManagementDomein 3 ? Information Security Program Development and ManagementDomein 4 ? Information Security Incident ManagementUw resultaatNa het volgen van de training beschik je over de juiste kennis van de verschillende kennisdomeinen die het CISM certificaat voorschrijft. Ook ben je optimaal voorbereid om het CISM certificeringsexamen met succes af te ronden.DoelgroepManager, SecurityspecialistInhoud cursusHoofdstukkenCISM: Information Security Governance Part 1vCISM: Information Security Governance Part 2CISM: Information Risk Management Part 1CISM: Information Risk Management Part 2CISM: Information Security Program Development and Management Part 1CISM: Information Security Program Development and Management Part 2CISM: Information Security Incident Management Part 1CISM: Information Security Incident Management Part 2Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo