Fundamentals of EAI Patterns

‹ Terug

Fundamentals of EAI Patterns - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of EAI Patterns voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Enterprise Application Integration patterns zijn patterns voor het integreren van bestaande enterprise applicaties.Apache Camel maakt de integratie tussen verschillende applicaties met verschillende protocollen en verschillende berichtformaten mogelijk.In deze training leer je dan ook de fundamenten van Enterprise Application Integration patterns (EAI patterns). Je gaat aan de slag met het opzetten van ServiceMix het gebruiken van Apache Kafka .Daarnaast leer je de basisprincipes van Apache Camel en hoe EIP te implementeren met behulp van verschillende Camel-componenten en eindpunten.Uw resultaatJe bent bekend met de verschillende patterns, ServiceMix, Camel en het gebruik van Apache Kafka.DoelgroepSoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenEAI Paterns: Fundamentals and Environment SetupEAI Paterns: Language and Transformation PatternsEAI Paterns: Message Routing Pattern ImplementationEAI Patterns: Overview of Apache CamelMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo