Fundamentals of Salesforce Lightning

‹ Terug

Fundamentals of Salesforce Lightning - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Salesforce Lightning voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Salesforce Lightning cursus ga je aan de slag met de functionaliteiten en de basis van het CRM pakket, Salesforce Lightning.Je leert meer over de interface, je gaat je profiel aanvullen met de mogelijkheid om je Twitter account te koppelen en je leert navigeren.Daarnaast behandelen we alle facetten van het salesproces, je gaat leads, accounts en opportunities aanmaken, beheren en wijzigen.Tenslotte leer je hoe je contacten kan toevoegen, beheren en bijhouden, om vervolgens je eigen dashboard in te richten en te beheren.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn taken, evenementen, kalender, rapportages en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden ken je de basisfunctionaliteiten van Salesforce Lightning.DoelgroepManager, Office gebruikersInhoud cursusHoofdstukkenSalesforce Lightning: Sign-in & SetupSalesforce Lightning: Leads, Opportunities, & AccountsSalesforce Lightning: Keeping Track of ActivitiesSalesforce Lightning: Contact Management & CommunicationSalesforce Lightning: Managing Sales DataMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo