Apache Spark Advanced Topics

‹ Terug

Apache Spark Advanced Topics - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apache Spark Advanced Topics voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Spark training / cursus maakt u uitgebreid kennis met de mogelijkheden van Spark. Zo leert u hoe u prestaties in Spark kunt verbeteren met data frames en Spark SQL. Daarnaast leert u hoe u kunt werken met Spark streaming en leert u hoe u kunt werken met de verschillende bibliotheken zoals MLlib, GraphX en R.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn RDD, Dataframes, JSON dataset, JDBC/OCBC server, Dstream, Twitter, ALS, K-means, LDA, Pregel API en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de geavanceerde mogelijkheden die Spark te bieden heeft.DoelgroepDeze training is bedoeld voor ontwikkelaars die meer willen weten over de geavanceerde mogelijkheden van Spark.Inhoud cursusDe training / cursus Apache Spark Advanced Topics is opgebouwd uit verschillende lessen:Spark CoreSpark StreamingMLlib, GraphX, and RMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo