‹ Terug

Basisopleiding Doktersassistente - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
9 maanden
Lesgeld totaal:
€ 6,126

Ga naar Basisopleiding Doktersassistente voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je zorgzaam en hulpvaardig van nature en wil je er achter komen of het assisteren van een dokter iets voor je is? Start met de basisopleiding Doktersassistente van het NTI! Tijdens de basisopleiding Doktersassistente verdiep je je in medische begrippen en anatomie en leer je voorlichting en advies geven. Na de opleiding kun je doorstromen naar de volledige opleiding MBO Doktersassistent en heb je een stevige kennis van het beroep doktersassistente! Vraag voor meer informatie onze gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor Basisopleiding Doktersassistente van het NTI:

  • Je hoeft geen stage te lopen
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Inclusief studiemateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)