Exploring the Ionic Framework

‹ Terug

Exploring the Ionic Framework - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Exploring the Ionic Framework voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Ionic Framework training / cursus maakt u kennis met de basisfunctionaliteiten van het werken met het Ionic framework. Met het Ionic framwork kunt u mobiele apps ontwikkelen met HTML, JS en CSS componenten. Tevens maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden van het Ionic Framework zoals de Ionic JavaScript Library, CLI en JavaScript navigatie.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn checkboxes, radio buttons, header, cards, range, tabs, Ionic CLI, IOS emulator, splash screen images, Sass en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de verschillende functionaliteiten in het Ionic Framework.DoelgroepDeze training is bedoeld voor webdesigners en webdevelopers die apps voor mobiele apparaten willen ontwikkelen met behulp van HTML en JavaScript door gebruik te maken van het Ionic Framework.Inhoud cursusDe training / cursus Exploring the Ionic Framework is opgebouwd uit verschillende lessen:Exploring the Basic Features of the Ionic FrameworkExploring the Advanced Features of the Ionic FrameworkMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo