Makelaar-taxateur o.z.

‹ Terug

Makelaar-taxateur o.z. - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1199

Ga naar Makelaar-taxateur o.z. voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag makelaar of taxateur worden door een officieel erkend diploma te halen? Start dan met de opleiding Makelaar – Taxateur o.z. van NTI! Je leert alles over de vastgoedeconomie en over taxaties, maar je krijgt ook een stuk marketing mee en privaat- en publiekrecht. Je kunt zelf kiezen voor de specialisatie Makelaar Wonen of Taxateur Wonen. Dus wil je bemiddelen bij de (ver)koop van onroerend goed, begin dan met deze praktijkgerichte makelaarsopleiding op HBO-niveau! Daarom kies je voor Makelaar-taxateur o.z. van NTI: Officieel erkend SVMNIVO-diploma Beste prijs-kwaliteitverhouding Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)