Fundamentals of NoSQL

‹ Terug

Fundamentals of NoSQL - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Fundamentals of NoSQL voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze NoSQL training / cursus leert u de basis van NoSQL datastores. NoSQL is de tegenhanger van relationele databases en wordt vooral toegepast wanneer snelheid en schaalbaarheid van groot belang is. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Big Data oplossingen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de verschillende NoSQL dataopslag systematieken, de opkomst van NoSQL, diverse onderliggende theorie├źn, MongoDB, Cassandra, Neo4j, Riak, NoSQL moddeling, programmeren met NoSQL, security en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met NoSQL, kent u de verschillende type dataopslag en kunt u NoSQL datastores gebruiken in uw programmatuur.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor softwareontwikkelaars en/of dba's die een uitgebreide basiskennis willen opdoen van NoSQL.Inhoud cursusDe training / cursus Fundamentals of NoSQL is opgebouwd uit verschillende lessen:NoSQL Concepts and BackgroundNoSQL Models and ApplicationsProgramming with NoSQLIn Depth with NoSQLMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo