MBO Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg
‹ Terug

MBO Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1350

Ga naar MBO Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg begeleid je individuele cliënten of groepen cliënten die een complexe of meervoudige beperking hebben. Bij de begeleiding is het belangrijk dat de cliënt centraal staat en dat je motiveert, stuurt en ondersteunt, zodat jouw cliënten leren om zelfstandig in de samenleving te staan. Spreekt dit belangrijke en waardevolle werk je aan? Schrijf je dan nu in voor de mbo basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg van het NTI MBO-College! Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je direct doorstromen naar de volledige mbo-opleiding.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Begeleider gehandicaptenzorg van het NTI:

  • Geen stage
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Officiële vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)